x

Mötley Crüe siger farvel og tak med afskedsturné

Mötley Crüe siger farvel og tak med afskedsturné

Los Angeles-gruppen Mötley Crüe blev dannet tilbage i 1980 og må dermed siges at have en del år på bagen. Den er erkendelse er også kommet til bandet selv, der nu annoncerer, at de i foråret 2014 vil drage ud og tage afsked med deres fans rundt om i verden.

- Vi tager verden rundt én gang mere, og så siger vi farvel og tak. Det er bare ved at være på tide. Vi vil stoppe på toppen. Vi har ikke lyst til at være den slags band, hvor folk siger "uh, nu spiller de klubjobs". Vi kan stadig få udsolgt på store arenaer, spille stadionkoncerter, så lad os stoppe, imens legen er god, og vi stadig er store, siger frontmand Vince Neil til Billboard.

Siden begyndelsen har Mötley Crüe solgt over 80 millioner albums på verdensplan og kendes blandt andet for hits som "Kickstart My Heart", "Girls, Girls, Girls", "Home Sweet Home" og "Dr. Feelgood". De har udgivet 10 studiealbum, hvoraf det sidste, "Saints Of Los Angeles", udkom i 2008. For den plade kvitterede GAFFAs anmelder Keld Rud med fire stjerner til rockdinosaurerne fra L.A. Derudover har de udsendt intet mindre end fem opsamlingsalbums, så der må siges at være stof nok til en sidste tur rundt i verden. Gruppen er også kendt for den detaljerige selvbiografi "The Dirt" fra 2001, skrevet sammen med forfatteren Neil Strauss.

Bandet udelukker ikke, at der vil indgå lidt nyt materiale på afskedstouren, og de er heller ikke helt afvisende over for en gendannelse om fem til ti år. Dog skal det ikke ende ligesom Kiss, der blev ved med at slå op og finde sammen og slå op og finde sammen igen og stadig eksisterer, siger Vince Neil. "Vi vil ikke sige farvel og så prøve på at få folk til at komme tilbage igen efter et kort stykke tid," understreger han.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA