x

Jenny Wilson udsender nyt album

Jenny Wilson udsender nyt album

Jenny Wilson har siden førsteudgivelsen "Love And Youth" fra 2005 opnået status som en af Sveriges mest prominente, kvindelige artister. Nu er hun klar med et nyt album, der står til at udkomme den 30. oktober på Sony Music. Albummet bliver hendes fjerde studiealbum, om end kun det tredje med nyskrevne sange, idet forgængeren, "Blazing" fra 2011, bestod af numre fra forgængeren "Hardships!" henholdsvis indspillet med gospelkor og remixet.

Pladens titel er "Demand The impossible" og al indholdet svæver omkring livet, samfundet, kroppen og ikke mindst Wilsons helt personlige og inderste tanker om disse emner. Hun er kendt for ikke at adskille privatliv og kunsten, så man kan forvente et album, der er 100 procent ærligt.

GAFFAs anmeldere har altid været begejstrede over Jenny Wilsons projekter. Specielt hendes andet album "Hardships!" fik meget rosende ord med på vejen, og anmelder Erik Barkann kvitterede med fem stjerner til den svenske diva. Han skriver om albummet:

"'Hardships!' er et overflødighedshorn af guldrandede melodier, skæve indfald, sjælfuld tristesse og boblende livsglæde – og den holder hele vejen. Simpelthen en musikalsk oplevelse i luksusklassen, der bør nydes langsomt og med ørerne slået helt ud."

Inden længe vil det vise sig, om Wilson igen kan høste anmelderroser for sine ærlige tekster og stærke stemme.

Se musikvideoen til singlen "Autobiography" instrueret af Jenny Wilson og Daniel Wirthberg:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA