x

Basement Jaxx til Green Beats

Basement Jaxx til Green Beats

Basement Jaxx er ikke hvem som helst. De står for eksempel bag mega-hits som ”Where’s Your Head At?” og ”Red Alert”, og de har altid markeret sig med deres originale og let genkendelige stil. En stil, der trækker inspiration fra både new wave, latin, hip hop og reggae. De har arbejdet sammen med Missy Elliott, Justin timberlake, N*E*R*D, Daft Punk og mange flere. Der udover er de vidt og bredt anerkendt som et af de bedste elektroniske live-acts og som to af de mest fuldendte dj's i verden. Den 6. juli 2006 vender de plader i København, lige mellem to opvarmningstjanser for Robbie Williams i Parken 6. og 7. juli.

"Siden vi startede med at lave Green Beats i 2004, har det været et af vores største ønsker at kunne præsentere Basement Jaxx. Det er virkelig stort for os, at det bliver nu, allerede i vores tredie leveår”, udtaler musikansvarlig hos Tuborg, Rasmus Teglgaard og fortsætter: ”De repræsenterer lige dele musikalsk innovation og nostalgi. Alt det vi gerne vil med musikken til vores fester”.

Green Beats i Vega Natklub bringer for tredje år i træk det bedste fra det internationale natteliv til Danmark. Basement Jaxx får selskab af Ohoi! Soundsystem og den danske legende Kjeld Tolstrup. I Vega Lounge bliver der præsenteret hip hop af Ezi-Cut og DJ Noize, der ud over at være danskere begge ligger helt oppe i den tunge ende af verdenseliten.

Arrangementet i Vega Natklub er et dj-sæt og bliver et ud af kun 10 dj-jobs, Basement Jaxx spiller i år.

Billetter til Vega Natklub torsdag d. 6. juli kan købes i forsalg på billetlugen.dk allerede nu. Deltagere skal være fyldt 20 år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA