x

Volbeat offentliggør supportnavn

Volbeat offentliggør supportnavn

Tidligere i år udgav Volbeat albummet "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies", som de turnerer rundt med til efteråret. I Danmark giver de tre koncerter, hvor bandet tidligere offentliggjorde amerikanske Iced Earth som supportnavn. Nu har gruppen annonceret yderligere et supportnavn i form af Teenage Bottlerocket. 

Det amerikanske punk-rock-band har tidligere turneret verden rundt med NOFX, Dropkick Murphys og The Descendents og skal nu forsøge at få publikum op i gear før Volbeat indtager scenen. Det er ikke mere end en måned siden, at Teenage Bottlerocket gav koncert i Danmark, hvor de fik fire stjerner af GAFFA.

Volbeats album"Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" blev anmeldt af GAFFAs Keld Rud tilbage i april, hvor det fik fire stjerner under overskriften: "Et vellykket forsøg på at lave et varieret og rigt album".

Albummet fik da også en særdeles god modtagelse verden over, hvor det gik direkte ind på førstepladsen på albumhitlisten i Danmark, Norge, Tyskland, Schweiz, Østrig og Canada, blev nummer 2 i Finland, nummer 4 i Sverige og Holland, nummer 9 i USA – bedste placering for et dansk band her siden Aqua i 1997 (de blev nummer 7 med "Aquarium") og næstbedste placering for et dansk band nogensinde – og nummer 15 i Belgien. Albummet solgte samtidig guld på en uge i både Danmark og Finland.

Heldige fans kan i løbet af efteråret opleve Volbeat i Jyske Bank Boxen den 23. november og Forum den 24. november. Begge koncerter blev dog hurtigt udsolgt, hvilket har resulterede i en ekstrakoncert i Forum den 1. december, som man stadig kan købe billetter til.

Du kan finde billetter via GAFFA Live.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA