x

Se: Mew har lavet video om ny app

Se: Mew har lavet video om ny app

GAFFA kunne tidligere i år fortælle, at Mew har udviklet applikationen "Sensory Spaces" i samarbejde med B&O Play. Nu er der kommet yderligere information om projektet i form af en video, som er optaget til dette års Smukfest. Du kan se den på sensoryspaces.com.

I forbindelse med udviklingen af app'en har B&O Play været i studiet med Mew og på den måde kreeret en platform, der kombinerer Mews univers med fokus på god lyd. Med app'en kommer brugeren til at navigere rundt i forskellige musikalske rum, hvor der både vil være mulighed for at høre ny og gammel musik fra Mew – alt sammen lavet med henblik på at afspejle, hvor vigtigt god lyd er for musikoplevelsen. Gennemfører man app'en, får man adgang til en eksklusiv version af den helt nye Mew-sang "Making Friends". Og som en del af bonussen kan man selv lege med sangen og manipolere dens lyde.

- Mew har altid handlet om at lege. Om at vende tingene på hovedet og at udvide rammerne for musik. For Sensory Spaces-appen gælder det samme. Vi havde lyst til at skabe noget nyt og give folk en anderledes lydoplevelse, siger guitarist i Mew, Bo Madsen.

App'en er designet til iPhone og iPad og udkommer – gratis – den 25. september på sensoryspaces.com.

B&O Play så dagens lys i 2012 og er blevet skabt med det formål at kombinere lyd, billede og design i høj kvalitet med digitale løsninger. B&O Plays direktør, Henrik Taudorf Lorensen, udtaler om Mew-samarbejdet: "Vi vil som udgangspunkt gerne give forbrugerne noget ekstra for at overtale dem til at købe vores produkter. Via samarbejdet med Mew kommer vi netop til at give musikelskere en spændende og kreativ oplevelse, som vi snart kan løfte sløret for. Mew er om nogen eksponent for musik af en høj standard ikke kun kunstnerisk, men også teknisk, og det passer godt sammen med vores værdier."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA