x

Muse udgiver ny koncertfilm

Muse udgiver ny koncertfilm

Muse har valgt at udgive en ny koncertfilm fra deres optræden i Rome Olympic Stadium tidligere i år. Muse-forsanger Matt Bellamy har til Rolling Stone udtalt følgende om filmen: "Hen over sommeren spillede vi den her massive koncert i Rome Olympic Stadium, som nok er vores største optræden i år. Filmen bliver udgivet i 4K, hvilket er den højeste opløsning for en koncertoptagelse nogensinde. Det er fire gange så kraftfuldt som HD, så der er latterligt meget detalje. Når du ser koncerten blive filmet, kan du se alle i publikum, du kan se deres ansigter blive filmet."

Endnu forlyder der ikke noget om, hvornår filmen er klar, men Matt Bellamy fortæller, at han venter, at den bliver sat op i et begrænset antal biografer, heriblandt nogle i det særligt store og detaljerige IMAX-format.

Sidste måned hentydede Bellamy til, at bandet vil tage på en jubilæumsturne i 2014. Muse gav den 13. august koncert i Japan, hvor bandet havde valgt at stille op i alternativ beklædning ledsaget af en masse finurlige figurer, som optrådte på scenen sammen med bandet. Derudover var track-listen til koncerten præget af en lang række af bandets mindre kendte numre, hvor bandets større hits var gemt som ekstranumre. Efter den alternative optræden skrev Matt Bellamy på Twitter: "Hey, relax; that's was just a rehearsal for our 20 year anniversary tour!"

Du se og høre billeder og klip fra koncerten i Japan på Gigwise.

Siden Muse debuterede i 1994 har bandet udgivet seks studiealbum. Seneste udgivelse var "The 2nd Law", som GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen gav tre stjerner. Bandets sidste koncert på dansk grund var, da de gæstede Roskilde Festival i 2010, som til gengæld vakte begejstring hos GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen, der saluterede med fem stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA