x

Agnes Obel tilføjer ekstrakoncert

Agnes Obel tilføjer ekstrakoncert

Agnes Obel er en populær dame. Billetsalget til sangerindens forårs-tour går så godt, at københavnerkoncerten i Operaen nu er udsolgt. Derfor er der annonceret ekstrakoncert, som finder sted den 23. april – samme sted.

I mandags udkom opfølgeren til Agnes Obels succesdebut "Philharmonics" der udkom for tre år siden og solgte 450.000 eksemplarer i Europa. Den nye plade "Aventine" har begejstret, og GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann har kvitteret med fem stjerner under overskriften: "Klaverballade-mager af rang udvider sit fokus på strengeinstrumenter."

Agnes Obel har boet i Berlin siden 2006, og det er også her, "Aventine" er kommet til verden. Alle sange er optaget i hendes eget "Chalk Wood Studio" i starten af 2013. Ligesom "Philharmonics" er det nye album også skrevet, arrangeret og produceret af sangerinden selv. Hun står for sang og piano. Anne Müller, som også spiller med den tyske musiker og komponist Nils Frahm, spiller cello, og Mika Posen fra den canadiske gruppe Timber Timbre spiller violin og viola på numrene "The Curse", "Pass Them By" og "Fivefold." Desuden spiller Robert Kondorossi fra Berlin-bandet Budzillus guitar på "Pass Them By."

Den 22. april starter Agnes Obel en to ugers turné i Danmark med to koncerter i Operaen i København, hvor hun nu giver to koncerter. Herefter besøger hun Randers, Aarhus, Esbjerg, Aalborg og Odense.

22. april - OPERAEN, KØBENHAVN - UDSOLGT

23. april - OPERAEN, KØBENHAVN -  EKSTRAKONCERT

25. april - VÆRKET, RANDERS
 
26. april - HERMANS, AARHUS 
 
30. april - MUSIKHUSET, ESBJERG 
 
2. maj - EUROPAHALLEN, AALBORG 
 
3. maj - ODENSE KONCERTHUS 
 
Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA