x

Choir Of Young Believers på tour med Depeche Mode

Choir Of Young Believers på tour med Depeche Mode

Det er ikke meget, man har hørt fra danske Choir Of Young Believers det sidste års tid, hvilket skyldes en mindre pause, hvor nogle bandmedlemmer blandt andet har forsøgt sig med andre musikalske projekter som CTM, Selvhenter, Dinner og Pre-Be-Un. Nu er de syv musikere igen samlet på scenen, hvor i februar og marts 2014 skal varme publikum op for ingen mindre end Depeche Mode på dele af disses Europaturné. Invitationen kommer fra Depeche Mode-guitarist Martin Gore, som er erklæret fan af danskerne.

Det nye erhverv som opvarmning for det store britiske band er dog ikke den eneste nyhed fra Chori Of Young Believers, der samtidig annoncerer, at de så småt er gået i gang med lave nyt materiale, som muligvis bliver spillet til de kommende koncerter. Det betyder også, at danske fans måske kan se frem til at opleve bandet i hjemlandet i det kommende år.

Choir Of Young Believers har udgivet to album:"This Is For The White In Your Eyes" fra 2008 og "Rhine Gold" fra 2012. Sidstnævnte album blev anmeldt af GAFFAs Michael Jose Gonzalez, der gav det fem flotte stjerner under overskriften: " Det trygge og det foruroligende mødes med det skønne og det krævende på gennemført pragtværk."

Choir of Young Believers varmer op for Depeche Mode i følgende byer:

20. februar: Milano, Italien
22. februar: Bologna, Italien
24. februar: Lodz, Polen
26. februar: Kiev, Ukraine
28. februar: Minsk, Hviderusland
2. marts: Riga, Letland
4. marts: St. Petersborg, Rusland
7. marts: Moskva, Rusland

Depeche Mode spiller 29. november i Jyske Bank Boxen i Herning. Her bliver opvarmningen dog leveret af engelske Nadine Shah.

Det er ikke første gang, Depeche Mode hyrer dansk opvarmning. Således havde de The Raveonettes med på dele af deres Touring the Angel-turné i USA og Europa i 2005 og 2006, og i maj og juni i år havde de Trentemøller med i England, Tyskland og Schweiz.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA