x

Se Djämes Brauns hyldest til den naturlige kvindekrop

Se Djämes Brauns hyldest til den naturlige kvindekrop

Dancehallduoen Djämes Braun udgav for nylig deres andet udspil, ep'en "Farlig Tiger" som fik fire stjerner i GAFFA. Om udgivelsen sagde vor anmelder blandt andet: "Djämes Braun gør det ikke sværere, end det er, men leverer glad og smittende musik med sjove og nogle gange også eftertænksomme tekster". Nu er de ude med en musikvideo til ep'ens titelnummer (Se "Farlig Tiger"-musikvideoen nederst i artiklen), som følger op på sommerhittet "Kvinder og Kanoner", der udkom i april med Barbara Moleko som featuring.

Sangen holder fast i den samme dansevenlige ånd og humor, som man kender fra tidligere hits, og indeholder blandt andet den kåde konstatering "Jeg kan se, hvor godt det sidder på hende herfra, når hun twerker". For sangen er en hyldest til den naturlige kvindekrop, og videoen indeholder da også en twerkende bagdel og en tigerpige på rulleskøjter. I sangen synger duoen også: "Den her tune går ud til de piger, som ikke bestiller salat, når de er ude og spise - dem der godt ved, hvordan man skal dræbe en buffet, kom ind!"

Djämes Braun består af Pilfinger og Kenno, som er fra hver sin ende af Lolland. Gruppen fik et flot skulderklap sidste år, da de vandt DR's Karrierekanonen. Deres musik består af lige dele skæve historier, klubvenlige grooves og en god portion humor, og den nye single er ikke nogen undtagelse. Den nye ep følger op på den selvbetitlede debut-ep, der kom sidste år, og indeholdt numre som "Duft Af Ba-Cone" og "Traktor".

Djämes Braun er desuden nomineret til en GAFFA-pris som Årets Nye Danske Navn. Følg med i, hvem der vinder den og alle de andre priser ved aftenens show, som du kan følge med i her på GAFFA.dk, og på Twitter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA