x

Julekalender: Årets bedste sang ifølge Dúné

Julekalender: Årets bedste sang ifølge Dúné

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2013. Dem får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Dúné, der var nomineret i kategorien "Årets Danske Rockudgivelse" for albummet "Wild Hearts". Prisen blev dog vundet af Kashmir for "E.A.R.".

15. Awolnation: "Sail"

Dúné fortæller: – Det er faktisk ret ignorant af os at vælge Awolnations "Sail", da nummeret allerede udkom i starten af 2011. Dog er det først i år, at "Sail" for alvor er blevet spillet på de europæiske radiobølger og har ringet i Dúnés øregange. Vi synes, Aaron Bruno har formået at elevere alternativ rockmusik fra sin 90'er-dvale og direkte ind i det 21. århundrede. Hans insisteren på at fusionere genrer og lave noget, der på én gang tiltaler bredt, men er enormt beskidt tænder os. Derfor synes vi, "Sail" er årets track.

Hør sangen nedenfor på Spotify og WiMP sammen med de tidligere bidrag, som du kan læse om her.

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 5. december. Du kan læse om dækningen på GAFFA.dk, Facebook, Twitter og Instagram.

Læs mere på GAFFA.dk/prisen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA