x

Se Eminem miste forstanden

Se Eminem miste forstanden

Eminem udgav tilbage i november albummet "The Marshall Mathers LP 2", der blandt andet indeholder singlen "The Monster", hvor den populære sangerinde Rihanna medvirker. Nu har singlen fået en tilhørende video, hvor Eminem ser tilbage på sin karriere og konflikten mellem berømmelse og ønsket om et privatliv. Hele tilbageblikket sker under supervision af Rihanna, der spiller rapperens psykolog.

Om valget af Rihanna fortæller Eminem: "I forhold til dette nummer, og hvad det siger, syntes jeg, det ville være en god ide at have hende med, fordi jeg tror, at folk ser os begge som en smule skøre. Det var én af de ting, som jeg fortalte hende, da nummeret blev lavet: 'Jeg tror, at folk synes, vi er lidt skøre'," beretter Eminem til MTV og tilføjer: "Så snart jeg havde beatet, hørte jeg hende på det. Jeg ville sikre mig, at jeg havde det færdiggjort, før jeg præsenterede det til hende, men lige så snart jeg havde beatet, sendte jeg det til hende."

Eminem debuterede som soloartist med albummet "Infinite" tilbage i 1996, men blev først for alvor opdaget med "The Slim Shady LP" (1999, med blandt andet hittet "My Name Is"), og særligt "The Marshall Mathers LP" (2000), som er forgængeren til den nye udgivelse med samme navn. Siden 2000-albummet har han nu udgivet otte album på egen hånd og to med rap-kollektivet D12. Han har dog først fundet formatet fra volume 1 i "Marshall Mathers"-sagaen på det nye album, som fik fem stjerner af GAFFAs anmelder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA