x

Hør Kongsteds nye single

Hør Kongsteds nye single

Andreas Kongsted, som sidste år udgav hittet "Chuck Norris", der hærgede landets diskoteker og hjemmefester sommeren over, er nu klar med en ny single. Dj'en skal med den nye sang "Drunk Smiley Guy" forsøge at overgå de 6,5 millioner afspilninger, som "Chuck Norris" har på nuværende tidspunkt hos Spotify.

Den nye single er inspireret af en aften i Tyrkiet, hvor Andreas Kongsted i et festligt lag ender hos en tattooshop, hvor han med en ven bliver enige om, at "Chuck Norris"-manden skal give en tatovering. Andreas Kongsted foreslår en smiley, men da kammeraten allerede har en smiley tatoveret, bliver det en festligt pendant af symbolet, heraf "Drunk Smiley Guy".

I søndags bragte GAFFA et stort interview med dj'en fra Næstved, hvor han blandt andet fortalte om livet som musiker og studerende på Copenhagen Business School, og den succes, der pludselig fulgte med utallige dj-jobs: "Det lyder måske underligt, men det har bare gået stille og roligt fremad på begge fronter. Folk omkring mig synes jo, det har eksploderet på meget kort tid, men i virkeligheden har det jo taget mig ti år at komme hertil, hvor jeg er nu. Igen har det været kontrasterne, jeg har nydt"

I dag kan Andreas Kongsted kalde sig cand.merc. i Finance and Strategic Management og artisten bag "Drunk Smiley Guy", som du kan høre herunder via Spotify og WiMP. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA