Nyhed

Red Hot Chili Peppers - Live eller ej?

Diskussionen er i gang på nettet: Spillede RHCP live til årets Super Bowl, eller mimede de sig igennem?

Siden Bruno Mars i søndags inviterede Red Hot Chili Peppers op på scenen til en energisk udgave af deres hit fra 1991 "Give It Away" under årets Super Bowl-pauseshow, har debatten raset på internettet om, hvorvidt funkrockere overhovedet spillede live.

Guitaristen Vernon Reid fra Living Colours har fået "æren" af at være den første til at bemærke, at noget måske ikke helt var, som det skulle være. Han tweetede nemlig hurtigt et billede af RHCPs bassist Flea, stående på scenen med sin bas, og det er for så vidt fint nok. Problemet er blot, at der ikke er et kabel i den elektriske bas, og tilsyneladende heller ikke nogen trådløs sender - og det gør det lettere umuligt at få lyd igennem sådan et instrument. Hvordan Flea kunne fylde et stadium med sit karakteristiske bas-spil på et intrument, der var stumt, det er lige netop det spørgsmål, som internettets flertal stiller sig selv. 

Meningerne om showet har ligeledes været delte. Bruno Mars har overvejende fået ros for sit show - hans optræden beskrives på amerikanske consequenceofsound.com som mere eller mindre fejlfri og imponerende. Red Hot Chili Peppers beskrives tværtom som et dårligt match, og måske langt værre for et rockband, "aldrende" i sammenligning med Mars og hans guldglitrende band. 


Hollywoodlife.com har fundet nogle billeder fra søndagens show, og du kan se dem ved at trykke på linket her

ANNONCE