x

Hyldemor hyldes med tour til Jylland

Hyldemor hyldes med tour til Jylland

I forbindelse med genudgivelserne af Hyldemors "Glem Det Hele" fra 1979 og Hyldemors Grønsaligheders "Lysene Tændes" fra 1975 gav bandet en flok koncerter på Loppen i anledningen af Hans Vindings fødselsdag i februar 2013 og igen i februar 2014. Dette års koncert blev kaldt "en vidunderlig koncert på et stoppet spillested" af GAFFAs Torben Holleufer, der smed fem stjerner efter koncerten.

Der blev også efterlyst en mulighed for, at Hyldemor kunne komme ud og spille, og det gør de så nu, hvor de besøger Huset i Hasserisgade i  Aalborg og VoxHall i Aarhus. Det band, der kommer og spiller består af John Teglgaard på guitar, Jens Breum på trommer, Steen Claësson på violin, Morten Hall på bas og Louis Puggard-Müller på guitar og vokal.

Koncerterne bliver spillet til ære for bandets oprindelige primus motor og sangskriver, Hans Vinding, der afgik ved døden som 51-årig i 1999. Vinding var en af dansk rocks allerstørste sangskrivere og hører til på samme hylde som Eik Skaløe, Niels Skousen og C.V. Jørgensen.

Find billetter her:

Torsdag 5. juni, HUSET I HASSERISGADE, AALBORG, kl. 19.00 

Fredag 6. juni, VOXHALL, AARHUS, kl. 21.00

Lyt til Hyldemor her:  

  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA