x

Mød Fallulah ved GAFFA Library Sessions

Mød Fallulah ved GAFFA Library Sessions

Årets mest spillede nummer på P3 og P4 i 2010 og "runner up" året efter, det taler vist for sig selv. Mød præmierede, karismatiske og eksotiske Fallulah på Biblioteket Frederiksberg onsdag den 26. marts fra klokken 19-21, hvor der både vil være interview, akustiske live-numre, publikumsspørgsmål og mulighed for et snapshot og en autograf efterfølgende. Billetter koster 40 kroner. Er du GAFFA PLUS GULD-medlem, er det endda ganske gratis. 

GAFFAs mangeårige skribent Henrik Tuxen vil lede an i spørgsmålene, før ordet bliver overgivet til publikum. Og det er da også en sidste chance for at fange Fallulah. Hun rejser nemlig til USA efterfølgende i en længere periode for at skrive nye sange. Skal du nå at fange hende i Danmark, kan Biblioteket Frederiksberg meget vel blive sidste chance.

Sidste år i februar udkom sangerindens seneste album "Escapism". Det fik Michael José Gonzalez op af stolen, og han kvitterede med fem ud af seks stjerner: "Der bliver lånt og plukket fra den store bog om musikalske genrebetegnelser, og de mange indtryk er smidt i en sydende kedel, der effektivt destillerer det til et udtryk, der umiskendeligt er Fallulahs eget. Selvom ikke alle numre efterlader samme aftryk, er bundniveauet højt, og Escapism er i dette tilfælde ikke – som Maria ellers synger i titelnummeret – et fængsel, men en livlig, drømmende og stærk nydelse fra start til slut. Verden ligger stadig for hendes dansende fødder."

Du kan møde Fallulah på Biblioteket Frederiksberg den 26. marts klokken 19. Læs mere om arrangementet og køb billet her.

Er du GAFFA PLUS GULD MEDLEM, eller vil du gerne være det og dermed komme gratis til GAFFA Library Sessions, kan du læse mere her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA