x

Nemoland byder på gratis koncerter

Nemoland byder på gratis koncerter

I Christiania har Nemoland købt en ny scene, og den skal tages i flittigt brug til sommer. Derfor indbyder Nemoland til gratis koncerter søndage de varme måneder igennem. Det vil traditionen tro foregå på den måde, at der spilles hele to koncerter hver søndag – både klokken 18 og klokken 20 – så alle har en chance for at være med. Programmet starter den 18. maj med Magtens Korridorer (billedet) og fortsætter helt frem til den 24. august.

Det meste af programmet er hemmeliggjort frem til den 1. maj, men der er allerede blevet afsløret nogle få navne. Magtens Korridorer kickstarter som sagt koncerterne søndag den 18. maj, mens Donkey Sound fyrer et af deres velkendte, stort anlagte shows af til afslutningen den 24. august.

Der venter også en stor søndag den 3. august, hvor dagens koncerter er samlet under navnet "Hippie Galla" med en perlerække af navnene fra tiden omkring Christianias fødsel: Stig Møller, Young Flowers, Burning Red Ivanhoe med Povl Dissing og endelig som afslutning Skousen & Ingemann.

Der kommer også musik langvejsfra. Det sker søndag den 10. august, når der kommer gæster helt fra Australien. Det drejer sig om folkbandet The Wishing Well, der spiller op til fest.

Skal du fordrive din søndag med god musik, og er budgettet stramt, er der god mulighed for at besøge Nemoland fra maj frem til august og få en gratis oplevelse.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA