x

Swans giver koncert på Vega

Swans giver koncert på Vega

Er du til støjrock, er du til Swans. Så let kan det siges. Det aldrende band har efterhånden eksisteret i støjrock-elskeres bevidsthed igennem tre årtier – på trods af, at bandet kun har været aktivt fra 1982 til 1997, og først blev revitaliseret samt relanceret igen i 2010. Og nu kommer de til København. 

Under liveperformances har Swans for vane at presse grænserne for forståelsen af støjrock – ved at støje usandsynligt meget. Og hvis der ikke er støj, er der larmende stilhed, før de bragende lydflader igen penetrerer publikums trommehinder.

Kilder ovenstående beskrivelse i øregangen, kan du med fordel købe billet til koncerten søndag den 23. november i Vega. Desuden er der nyt i vente fra Swans, der i øjeblikket ruger på det tolvte studiealbum med navnet To Be Kind. Konstellationen er ikke den oprindelige, men blev sammensat af Michael Gira i 2010, da Swans genopstod. På pladen, der udkommer den 13. maj, figurer desuden en række gæstesolister heriblandt St. Vincent og Cold Specks. Kan du ikke vente, kan albummet allerede streames nu, ved at klikke her – mens billetter til koncerten kan købes ved at klikke her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA