x

Vandt du Murder?

Vandt du Murder?

Den københavnske duo Murder har vind i sejlene for tiden. For nylig lå de nummer 1 på P3’s lytterhitliste Det Elektriske Barometer, og deres nye album ”Stockholm Syndrome” har fået særdeles gode anmeldelser – ja, GAFFAs Jeppe Krogsgaard Christensen kalder ligefrem albummet et af årets bedste, og han har ellers hørt en del plader i løbet af året, skulle vi hilse og sige.

Endnu har Murder dog ikke helt fået deres store gennembrud, men det kommer forhåbentlig, og vi vil på GAFFA.dk gerne være med til at udbrede kendskabet til duoen, der består af sanger Jacob Bellens og multiinstrumentalist Anders Mathiasen, som live og på plade får hjælp af en række gæster. Musikken er afdæmpet, akustisk orienteret, melankolsk og meget smuk folk/rock/country/roots/americana og det, der ligner, med Bellens’ dybe, markante røst i front og et nuanceret lydbillede med instrumenter som cello, harmonika, mandolin, trombone, blokfløjte og meget mere.

Murder drager snart ud på en lille turné, og du kunne være en af de heldige, der hver vandt to billetter til Murders koncert enten på Stengade 30 i København 1. december eller i Kalabassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus 14. december og søreme også det nye Murder-album – signeret! Og en A1-plakat specielt fremstillet til lejligheden. Så kom ikke her! Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: I Got You On Tape.

De heldige videre er som følger:
Calle Kopp
2400 København NV

Lars Damgaard
8310 Tranbjerg J.

Læs mere om Murder hos Good Tape Records


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA