x

The Sandmen på vej med nyt album og turné

The Sandmen på vej med nyt album og turné

Hits som "House in the Country", "Weather with Heather" og "5 Minutes Past Loneliness" står indskrevet i rockbøgerne og rockbevidstheden som gedigne og toneangivende rockhits i Danmark. Og så er de skrevet af bandet The Sandmen.

Gruppen, der albumdebuterede i 1988 med det anmelderroste Western Blood, har altid haft et meget aktivt virke på både udgivelsesfront og livefront – kun afbrudt af brud fra 1995 til 2003 og igen fra 2009-2012. Og det har holdt drengene i live – også i den grad. Måske var det derfor GAFFAs anmelder Morten Ebert Larsen skrev om koncertoplevelsen sidste november under rubrikken "Rock'n'roll can never die". Desuden kvitterede han med fem stjerner for koncerten i VoxHall og gav The Sandmen følgende ord med på vejen: "Der er bands, som aldrig dør. Lige meget hvor mange gange de så har lukket døren, kommer de altid tilbage. The Sandmen er et af de bands." 

Denne urkraft, denne rockens kerne, det er det The Sandmen har. Derfor er de stadig relevante den dag i dag – og derfor de stadig spiller for fyldte spillesteder, når de drager på turné. 

Og de har ikke fået slukket tørsten endnu, de aldrende rockdrenge anført af forsanger Allan Vegenfeldt. Således varsler The Sandmen en efterårsturne og et nyt album. Albummet bliver netop nu indspillet i Göteborg – ligesom det seneste studiealbum Shine fra 2006 – og efter sigende er der nyt og spændende i vente fra rockbandet. De vil vise nye sider af sig selv – nye sider, som endnu ikke har vist sig i de 25 år på bagen. Om det kan leve op til Shine, som GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt kvitterede for med 4 stjerner, kan kun tiden vise. Indtil da må vi se fremad mod efterårsturnéen, hvor The Sandmen gæster følgende byer:

Den 30. oktober – Templet, Lyngby

Den 31. oktober – Gimle, Roskilde

Den 1. november – Toldkammeret, Helsingør

Den 6. november – Harders, Svendborg

Den 7. november – Skraaen, Aalborg

Den 8. november – Train, Aarhus

Den 13. november – Posten, Odense

Den 14. november – Godset, Kolding

Den 15. november – Store Vega, København

Hør og husk The Sandmen herunder via Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA