x

AC/DC ikke på vej med nyt album

AC/DC ikke på vej med nyt album

Vi skriver rigtig mange nyheder her på stedet om bands, der er ved at lægge sidste hånd på deres kommende plader. Men det er sjældent, at der bliver tid til de bands, der ikke har tænkt sig at udsende nyt materiale.

Men fordi rygterne cirkulerer så heftigt omkring AC/DC for tiden, er det blevet nødvendigt for hovedmanden bag bandets pladeselskab Albert Music at udsende en pressemeddelelse, hvor han gør det klart, at AC/DC ikke udsender en ny plade i løbet af 2007.

Rygterne gik ellers på, at bandet var ved at være klar med en plade med den vanligt subtile titel "Strap It On", men i følge Fifa Riccobono fra Albert Music har det intet på sig.

"Jeg mødte Malcolm Young for noget tid siden, og han sagde, at dette var det første, han havde hørt om det, så jeg formoder, svaret er nej", siger Riccobono til den australske musikavis Undercover News.

Han fortæller desuden, at der ikke er planlagt en udgivelsesdato, da albummet slet ikke er indspillet endnu.

Der er dog flere grunde til, at dette rygte er kommet i gang. I april sagde Malcolm Young, at bandet var i gang med at skrive og indspille til et kommende album, og i samme måned sagde frontmand Brian Johnson på et amerikansk radioprogram, at han havde skrevet så meget, at gruppen kunne udsende et dobbeltalbum.

En anden grund er, at bandet er blevet kontaktet af endags-festival Slane i Irland som en mulighed som hovednavn til næste års festival. Dette har naturligvis sat rygter i gang om, at AC/DC tager på festivalturné og også kommer på Roskilde til sommer, selvom bandet ikke normalt spiller til festivaler.

Men lige nu er det hele altså rygter og spekulationer uden hold i virkeligheden. Men vi vender naturligvis tilbage, hvis situationen skulle ændre sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA