x

Bliv intim med Tina Dickow

Bliv intim med Tina Dickow

Tina Dickow har gang i mange projekter for tiden, og i forbindelse med det nye album "Whispers" har hun annonceret ekstrakoncert for tredje gang, da alle billetterne er revet væk.

Et af Tina Dickows projekter er i den gode sags tjeneste som ambassadør for Røde Kors. I relation til det projekt har sanglærken delt en video på sin Facebook-side, hvor du har mulighed for at vinde en tur til Island med en privat-koncert kun mellem dig, en ledsager og Tina Dickow.

Til opslaget med videoen skriver Dickow teksten:

"NU er det Røde Kors-tid igen, og jeg håber, I har lyst til at se, hvad jeg har gang i!

Check videoen og hør, hvordan du kan vinde en tur til Island, hvor jeg inviterer på middag og privat-koncert KUN FOR DIG og din ledsager. Min mest intime til dato."

I videoen fortæller Dickow, at hun igen har slået pjalterne sammen med Røde Kors, hvilket hun ligeledes gjorde ved indsamlingen i 2011. Her blev mere end en halv million kroner samlet ind.

Samtidig har hun også startet sin egen indsamling, hvor man ud over at kunne donere også kan købe nogle ting, som ikke kan fås andre steder. Og det er blandt de donerende, at man har mulighed for at vinde en "hårrejsende" intimkoncert med Tina Dickow, som hun selv udtrykker i videoen. 

På Dickows Facebook-side tilføjer hun, i forbindelse med sin sideløbende indsamling:

"Du kan også købe koncertbilletter med backstage-hygge-adgang, lidt scene-tøj og så en bunke special-designede T-shirts og "tote bags" med mit aftryk. Og naturligvis samtidig gøre en lille, men HELT VILDT VIGTIG forskel! På forhånd tusind tak for hjælpen!"

Vil du være med til at støtte Røde Kors og have mulighed for at vinde en live intimkoncert med Tina Dickow, så kan du donere nu eller være med til at indsamle på søndag den 5. oktober.

Se videoen med Tina Dickow her, hvor hun fortæller mere dybdegående, hvad du kan vinde:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA