x

Se Sias storsmilende musikvideo

Se Sias storsmilende musikvideo

Den 38-årige australske sangerinde Sia har lavet en sang til den kommende amerikanske muscial-film "Annie" med titlen "You're Never Fully Dressed Without Smile". Produktionen har foregået siden august sidste år, og filmen har amerikansk premiere den 19. december i år. En række fans har lavet en musikvideo til sangen, og du kan se den nedenfor.

Bag produktionen til filmen står Jay Z og Will Smith. Blandt skuespillerne finder vi Jamie Foxx i titelrollen som William Stacks, der er en velhavende politiker. Filmatiseringen er en moderne udgave af musicalen "Annie" fra 1977, og musicalen er baseret på tegneserien fra 1924, "Little Orphan Annie" skrevet af forfatteren Harold Gray. Den originale karakter, som Jamie Foxx spiller, hedder i øvrigt Oliver Warbucks i tegneserien.

Plottet i historien handler om den lille forældreløse Annie, som i starten af fortællingen bor på en børnehjem med sin eneste ven, dukken Emily Marie. Pigen forlader dog hurtigt børnehjemmet og får en ny ven, hunden Sandy. Vi følger de to på rejse i både USA og andre lande.

Pigen Annie kommer under vingerne på mangemillionæren Oliver Warbucks (Jamie Foxx), som tager sig af hende, når han ikke er på forretningsrejse. Annie bliver dog aldrig adopteret officielt af Oliver Warbucks.

På skuespillerlisten er der i øvrigt Carmeron Diaz, som spiller den grusomme plejemor, og børneskuespilleren Quvenzhané Wallis, der spiller Annie. Sidstnævnte er kendt for sin rolle i dramafilmen "Hushpuppy" og er den yngste nogensinde, der blev nomineret til en Oscar for prisen "Bedste skuespillerinde".

Sia har delt denne fanvideo på sin Facebook-profil, og den er fyldt med en masse smilende mennesker. Kan du lade være med at smile, når du ser den? Se den her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA