x

P6 Beat rocker Koncerthuset klar med nye navne

P6 Beat rocker Koncerthuset klar med nye navne

For tredje år i træk afholdes "P6 Beat rocker Koncerthuset" – en aften, hvor P6 Beat-musikken er i centrum, og hvor DR Koncerthuset danner rammen for en hyldest til musikken og til dem, der sætter ekstra meget pris på den.  

P6 Beat tilføjer nu finske Jaakko Eino Kalevi og danske Iceage (billedet) til line-uppet og løfter sløret for en helt ny og unik afvikling af koncerterne, når kanalen for tredje år i træk rocker DR Koncerthuset lørdag 20. december.

DR vil gøre det nemmere for publikum og lyttere i fællesskab at opleve alle de optrædende kunstnere.

Dette betyder kortere komprimerede livesæt fra de mange optrædende, som bliver afviklet i et stramt og sammenhængende flow, der bindes sammen af P6 Beats værter. Længden på de enkelte koncerter ligger fra cirka 15 minutter og op til 30 minutter. Ingen koncerter finder sted samtidig.

"Vi har været i tæt dialog med de optrædende om, hvordan vi kan give publikum nye oplevelser, de ikke har set før. P6 Beats værter har i år udvalgt deres egne yndlingskunstnere, og musikken bliver præsenteret i et lækkert og skræddersyet flow, der banker i takt med kanalens hjerte. Vi har bygget nye scener og har sågar fået brygget øl særligt til lejligheden. Kort sagt har vi knoklet for at vende tingene på hovedet i år med ønsket om at skabe en ny og anderledes oplevelse for alle musikelskere derude", siger kanalredaktør for P6 Beat, Gustav Lützhøft.

Ud over de ovennævnte kunstnere har P6 Beat tidligere annonceret de snart 25 års albumjubilerende Love Shop, det danske post-punk-band The Minds of 99, den fremadstormende københavnske kvartet Blaue Blume, det svenske synthpop-projekt Lust for Youth samt Lars H.U.G. - der er tilbage på musikscenen efter en længere pause - blandt de optrædende kunstnere.

De øvrige optrædende til "P6 Beat rocker Koncerthuset" vil løbende blive annonceret via GAFFA.dk.

Du kan finde billetter til arrangementet på drkoncerthuset.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA