Nyhed

Rock and Roll Hall of Fame offentliggør det nye kuld

Det er netop blevet offentliggjort, hvem der optages i det prestigefyldte selskab næste år

The Rock and Roll Hall of Fame har netop offentliggjort de kunstnere, der bliver optaget i det fine selskab næste år. Der er her tale om Lou Reed, Green Day, Stevie Ray Vaughn og Double Trouble, Joan Jett og the Blackhearts, Bill Withers og the Paul Butterfield Blues Band. Ringo Starr vil modtage prisen for Musical Excellence og R&B gruppen "5" vil modtage the Early Influence Award.

Optagelsesceremonien vil blive afholdt i Clevelands Public Hall den 18. april 2015. Kunstnere er berettigede til og har mulighed for at blive optaget i The Rock And Roll Hall of Fame 25 år efter udgivelsen af deres første single eller album.

Green Day, der udgav deres debut-ep "1.000 Hours" i 1989, bliver optaget i det fine selskab i det første år, efter de har haft deres berettigelse. Green Days forsanger Billie Joe Armstrong, sagde følgende til Rolling Stone omkring den fine hæder: "Jeg blev nødt til at gå en tur, da jeg fik nyheden. Vi er nu i et helt fantastisk selskab, og jeg forsøger stadig at få det hele til at give mening. The Rock and Roll Hall of Fame har altid været noget helt specielt for mig, fordi mine helte var at finde på listen. Det her er en stor tid for os, hvor vi kan reflektere og se tilbage med dyb taknemmelighed."


Joan Jett var ligeledes meget beæret over at blive optaget: "Det er surrealistisk og ærefrygtindgydende. Det er en kulmination af alt, hvad jeg har drømt om som musiker. Jeg har altid håbet på at nå den milepæl, fordi jeg synes det er en kæmpe ting at opnå. Jeg er virkelig stolt over at være sammen med alle disse store musikere. Det vil tage et stykke tid for mig at forstå, og først da kan jeg mærke, hvordan jeg virkelig har det med det."

De ovennævnte kunstnere der i år er blevet inviteret ind i det fine selskab er blevet valgt ind af mere end 600 artister, historikere og medlemmer af musikindustrien.

Hør Green Day med "1000 Hours", herunder. 

ANNONCE