x

Morrissey aflyser koncert – spillestedet vil ikke blive vegetarisk‏

Morrissey aflyser koncert – spillestedet vil ikke blive vegetarisk‏

Morrissey aflyser koncert i Reykjavik, da spillestedet ikke vil fjerne kød fra deres menu.

Den tidligere frontfigur i Smiths skulle give koncert i Harpa Concert Hall på Island, men har nu valgt at aflyse koncerten efter at han er raget uklar med spillestedets ledelse. Spillestedet nægtede at følge sangerens anvisninger om ikke at servere kød på den pågældende dag, skriver fansitet True to You.

I sand Morrissey-stil har sangeren i den forbindelse udtalt: "Jeg elsker Island og jeg har ventet længe på at komme tilbage, men jeg vil overlade Harpa Concert Hall til deres kannibalistiske, kødspisende blodtørst."

Noget kunne tyde på, at ikke alle spillestedets ansatte modtog det kød-fri memo. Morrissey er en passioneret aktivist inden for dyrevelfærd, og hvor end han optræder rundt om i verden, bliver spillestederne mere end opfordret til en vegetariske zone. Sangeren, hvis andet album med The Smiths hed "Meat Is Murder", spiller ikke på festivaler, hvor burgere sælges tæt på scenen.

Det er ikke første gang, at Morrissey aflyser koncerter. På det seneste har han aflyst adskillige koncerter, dog primært grundet helbredsproblemer.

Hør en liveoptagelse af "Meat is Murder" med The Smiths anno 1985 tilsat – advarsel! – ubehagelige billeder med industriel behandling af dyr.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA