x

Karl William annoncerer single og album

Karl William annoncerer single og album

Karl William følger nu op på sin populære ep "Døende", der udkom i foråret sidste år. Den 2. marts er han klar med singlen "Placebo", der også er titelnummeret på hans debutalbum, der udkommer til maj. 

Forud for ep'en "Døende" udgav Karl William singlen "Foruden At Forgude", der hurtigt blev sendt i rotation på de danske radioflader. Han høstede også nomineringer til både Danish Music Award og GAFFA-prisen for Årets Nye Danske Navn. Nu viderefører han sit eftertænksomme univers med singlen "Placebo", der klinger af Karl Williams signaturlyd. I en pressemeddelelse forklarer William essensen af den dugfriske sang: "Nummeret handler dybest set om alle de ting, der sker når ens humør skifter. Det er en slags metafor for, hvordan man nogle gange bilder sig selv ind, at man er glad uden man nødvendigvis er det – at dit humør kan være placebo"

Karl William har desuden optrådt på festivaler som Roskilde, Offspring, Spot, Musik i Lejet og Öresundsfestivalen, han har været på en miniturné med det aarhusianske musikkollektiv Hukaous og har derudover opvarmet for MØ. Den jyske sanger har også, ligesom de fleste af Hukaous-medlemmerne, udskiftet de jyske heder ud med Nørrebros larmende gader. 

"Der er sket så sindssygt meget det sidste år, som alt sammen har været med til at definere mig. Dét tror jeg kommer til udtryk i lyden - at noget bliver forstærket. Og så er jeg jo flyttet hjemmefra og blevet et år ældre – så måske musikken også har fået et mere modent udtryk?".

Om Karl William er modnet, kan du selv bedømme, når første single udkommer den 2. maj. Indtil da, kan du genhøre hitsinglen "Foruden At Forgude" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA