x

Guide: Her er ugens bedste fester

Guide: Her er ugens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Søndagsvenner er tilbage
Den gode feststemning fra den fuldstændigt formidable Distortion Ø, den store lørdagsfestafslutning på Distortion-festivalen, burde stadig sitre i hvert eneste græsstrå på hele Refshaleøen, så det er bare med at komme derud igen og suge det til sig. Og det kan du gøre søndag, hvor tredje omgang af den åbenarmede sommerfest Søndagsvenner er tilbage. Udover elektronisk musik dagen lang fra Samuel André Madsen (house), Nixxon (disco fra 70erne) og Milan og Natal Zaks (tjek Help Recordings) er der hjemmebyggede installationer såsom en drømmefangerskov og en interaktiv trætelefon, yoga i græsset, ansigtsmaling til børnene og et godt udvalg af mad (fra baguettes med confiteret and til fladbrød med svampe og bønnecreme). Samt en bar med både, øl, vin og de populære kegtails (cocktails på fad).

Hvad: Søndagsvenner #3
Hvor: Refshalevej 185, Kbh.
Hvornår: Søndag 14. juni kl. 10-24.
Hvordan: Facebook-link

 
NorthSide-efterfest
Hvis du er i Aarhus, skal du selvfølgelig til NorthSide-festival. Og har du været til NorthSide, skal du selvfølgelig til NorthSide Afterparty, som holdes i Kedlen Showroom og kører hele natten. Dj-lineup: Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura - (fra Lågsus DR P3) og Bertram Zanjani plus et Culture Works-dj-set. Husk kontanter til indgangen.

Hvad: Northside Afterparty
Hvor: Kedlen Showroom - Thorvaldsensgade 29, Aarhus C.
Hvornår: Fredag kl. 23.55 til 05
Hvordan: Facebook-link


Fare på Rust
Black Daniels udgav sin debut-ep Danger på CART Records sidste år, og har efterfølgende bla. optrådt på Roskilde Festival, Distortion og Bas Under Buen. Fredag er han på Rust med sit nye liveshow, hvor han har produceren Shield, den vilde trommeslager Anders Meinhardt (F.U.K.T.) og mc Alvarado med på scenen. Og hey, du kan komme gratis med: Skriv dit fulde navn på eventen her – listen lukker på dagen klokken 18.

Hvad: Black Daniels
Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N.
Hvornår: Fredag 12. juni kl. 23
Hvordan: 60 i døren, gratis via liste. - listen lukker kl. 18.


Barcade-festivitas, Pac-Man og drinks
Lørdag åbner baren og spillearkaden Mönt Arcade på spillestedet Forbrændingen i Albertslund offivielt, og det fejres med åben bar og gratis spil på de fleste af maskinerne fra kl. 15 til 03. "Alle er velkomne!" lyder det fra arrangørerne. "Store som små, familier og singles, nye nysgerrige og ol'/n3w skool gamers." Fremover har arkaden åbent hver lørdag fra 15 til 03.

Hvad: Åbning af Mönt Arkade
Hvor: Forbrændingen, Vognporten 11, Albertslund
Hvornår: Lørdag 13. juni fra 15 til 03
Hvordan: Facebooklink

 

Tigerstriber fra Sverige
Beat Me får besøg af svenske Tiger Stripes, der spiller dyb techno og futuristisk techhouse og suppleres af Leman & Dieckmann, tyske Nightvisions, Nobles, Daniel Boserup og Hjalti og Jesper. 60 kr. i døren.

Hvad: Beat Me #44
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag kl. 23.55 til 08
Hvordan: Facebooklink


I det blå
Fredag spiller Simon "Serbern" Radosavljevic og Anders Dixen (Unkwon) på BlueVelvet. Det er første gang, Dixen gæster kælderklubben i indre by, mens Serbern ved sit sidste besøg ifølge arrangørerne "fik gulvet til at koge".

Hvad: Serbern og Dixen i det blå
Hvor: BlueVelvet, Studiestræde 14, kld.
Hvornår: Fredag kl. 23.55
Hvordan: Facebooklink


Fredagsopvarmning?

Du kan varme op til fredagsfesten i indre by i Matinique-butikken med drinks og dj bag pulten de næste to fredage. Denne fredag er det Rasmus Rekyl bag pulten. Fredag den 19. er det Jan Brandi. Begge dage er det kl. 17 til 19. Du kan høre numre udvalgt af Rekyl og Jan Brandi på Matinique_Officials Spotify.

Hvad: The Urban Gentlemen
Hvor: Matinique Store, Christian IX's Gade 2, Kbh. K.
Hvornår: 12. juni og 19. juni kl. 17 til 19 
Hvordan: Facebooklink

 

Har du næste uges vildeste fest? Send den til [email protected].


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA