x

Metalbrag til Danmark

Metalbrag til Danmark

Det bliver en metalpakke af de store, som gæster København til november. Las Vegas-bandet Five Finger Death Punch har slået sig sammen med Papa Roach om en fælles turné, hvor de også medbringer metalcore-supergruppen Devil You Know. Fredag den 6. november indtager de scenen på TAP1 i København.

I maj startede de to bands en kampagne, hvor de spurgte deres fans, hvilke europæiske byer de skulle gæste til efteråret. Valget er i Danmarks henseende faldet på København. 

Five Finger Death Punch albumdebuterede tilbage i 2007 med "The Way of the Fist" og er siden vokset sig større og større med hver udgivelse. I løbet af 2013 udgav de to albums, "The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell" volume 1 og 2, der opnåede stor succes i hjemlandet.

Papa Roach (billedet) red med på 00'ernes store nu-metal-bølge. Det var særlig den fængende "Last Resort", der med sit bastante guitarriff brændte sig fast i folks bevidsthed - til trods for at selve debutalbummet ikke levede op til singlens højder og kun modtog to stjerner af GAFFAs musikanmelder Keld Rud. Læs anmeldelsen her.

Siden da har gruppen gennemgået en mindre udvikling og har udgivet adskillige album, hvor de blandt andet også har flirtet med en mere hardrock-lyd. De er i år aktuelle med deres 8. album, "FEAR".

Metalcore-supergruppen Devil You Know er med som special guest, for at gøre dette til den komplette aften! Bandet består af folk med baggrund i bands som blandt andet Killswitch Engage, Fear Factory, All Shall Perish, Devolved og Blood Has Been Shed. De er aktuelle med debutalbumet "The Beauty of Destruction", som udkom i fjor.

Forsalget begynder tirsdag den 16. juni, og billetter kan skaffes via Billetnet.dk

Lad op med Papa Roachs "Last Resort" her:Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA