x

Pede B udsender dokumentar og tager på mini-turné

Pede B udsender dokumentar og tager på mini-turné

Tilbage i april sidste år inviterede Pede B til et stort anlagt show på Bremen Teater, hvor flere gæster, heriblandt TV-2's Steffen Brandt og saxofonisten Benjamin Koppel, var med til at skabe en unik koncertoplevelse omkring rapperens tekstunivers. Koncerten faldt i god jord hos vores anmelder på aftenen, og nu er det også muligt for fans af Pede B og DJ Noize at se eller gense optrædenen. Et filmhold fulgte rapperen på aftenen, og det er blevet til en dokumentar, der klipper koncerten sammen med en tur bag scenerne til interviews med blandt andet Pede B selv. Se dokumentaren nederst på siden.

Da Pede B, der til hverdag bærer det borgerlige navn Peter Bigaard, tilbage i marts i år udgav albummet "Byggesten", var det virkelig med til at sende rapperen op i toppen af dansk hiphop. Rosende ord var at finde stort set alle vegne, blandt andet hos GAFFA, der kvitterede med fem stjerner, og succesen tog Pede B og hans kumpaner DJ Noize og Adam Sampler sig med ud på en intensiv forårsturné, som netop er afsluttet. Nåede man ikke at fange Pede B hér, så bliver der imidlertid mulighed for at opleve ham til efteråret, hvor han tager på en mini-tour forbi København den 9., Aarhus den 15. og Aalborg den 16. oktober.

Fredag d. 09. oktober – Pumpehuset - billetter her
Torsdag d. 15. oktober – Studenterhuset, Aarhus
Fredag d. 16. oktober – Skraaen, Aalborg

Disse koncerter bliver ikke uden helt nyt materiale, da Pede B for et par uger siden udsendte singlen "Min Liga" i samarbejde med kollegerne L.O.C. og Ankerstjerne, en sang, der også fungerer som en slags opvarmning inden ordsmedens kommende optræden på dette års Roskilde Festival, hvor Pede B skal prøve kræfter med festivalens næststørste scene.

 

Se filmen om Pede B og hans show her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA