x

Speaker Bite Me aflyser koncerter

Speaker Bite Me aflyser koncerter

Det tilbagevendte Speaker Bite Me udsendte i marts albummet "Action Painting", der af GAFFAs anmelder blev beskrevet som "kompromisløs og grænseoverskridende artrock leveret af et band, der eksisterer på egne præmisser".

Bandet havde planlagt at følge op på udgivelsen med koncerter her i april i både Århus og København, men de to koncerter er nu desværre blevet aflyst.

Vi har modtaget følgende skrivelse fra bandets pladeselskab:

"Det er drønærgerligt, men Speaker Bite Me har set sig nødsaget til at aflyse deres to forestående koncerter på henholdsvis VoxHall, Århus d. 21.4 og Vega, København d. 28.4.

Trommeslager Emil Landgreen og hans gravide kæreste har været på ferie i New York og under ferien opstod der komplikationer med graviditeten, som gør, at Emils kæreste ikke må flyve hjem, før end barnet er kommet til verden. Mor, barn og trommefar har det dog godt, så der er trods alt noget at glæde sig over.

Det er selvfølgelig ærgerligt for alle dem, som havde glædet sig til at se de fire smukke musikanter på scenen, men i stedet kan man glæde sig over, at der bliver lejlighed til at se Speaker Bite Me på såvel Spot-Festival som Roskilde Festival. Og der nøjes de ikke bare med at være fire smukke mennesker på scenen, kan vi vist godt tillade os at røbe."

Held og lykke til den kommende mor og far, og så kan vi jo bare opfordre til, at man benytter muligheden for at se Speaker Bite Me, når de skal spille på Spot-festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA