x

Pede B: Roskilde bliver mit største show nogensinde

Pede B: Roskilde bliver mit største show nogensinde

Fredag klokken 14 kan Pede B og DJ Noize opleves på Roskildes Arena-scene. Forud for koncerten har vi spurgt Pede B om, hvad vi kan forvente, og hvad han selv skal se på årets festival.

Hvilke tre bands/solister glæder du dig selv til at høre på Roskilde, og hvorfor?

– Jeg glæder mig MEGET til at se Run The Jewels og Kendrick Lamar. Begge navne er højaktuelle og gode live, så jeg ser frem til at tjekke dem ud, efter vi selv har spillet fredag. Egentlig var jeg også rigtig glad for at se, at Kevin Gates var booket, men dér er jeg er desværre i Jylland, når han spiller.

Hvad kan vi forvente af jeres koncert på Roskilde?

– Det største show du nogensinde har set mig være involveret i. Vi har sat alle sejl og smækket et kæmpe crew sammen. Der er live-band, strygere og et væld af gæsteartister. Det har været rigtig hårdt og krævende at sætte op, men jeg tror publikum kommer til at kunne mærke, hvor meget kærlighed og knofedt der er lagt i det!

Hvad er den vildeste oplevelse, du har haft på Roskilde – som optrædende eller publikum?

– Jeg har været fast på Roskilde siden teenageårene, så det er svært at hive en bestemt oplevelse ud. Der sker altid et væld af vanvittige ting, når man besøger pladsen... Altså jeg gik så meget amok til Wu-Tang på Orange i '04, at jeg hev min arm ud af ledet. Det var ret tosset... Desuden plejede vi før i tiden at starte morgenerne med snaps. Det giver jo gerne en ret vild dag, når man starter ud på den måde!

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA