x

Billedgalleri: Djævlehorn og rockmusik

Billedgalleri: Djævlehorn og rockmusik

Det er jo ikke hver dag, at Danmark får besøg af AC/DC, og var du så uheldig ikke at være en af de 55.000 publikummer, som kunne tage rockveteranerne i syne, kan du se GAFFAs store billedgalleri af Morten Rygaard fra koncerten ved at klikke på linket her forneden.

"I takt med at mørket folder sig ud i Roskilde, bevæger bandet sig gradvist væk fra autopiloten, og dybere ind i selve sjælen og spilleglæden, som er den enkle, basale rock'n'roll's DNA. Det, som utallige har forsøgt, men ingen perfektioneret som AC/DC," skriver Henrik Tuxen i sin anmeldelse af koncerten.

Og man får da også indtryk af, at rockstemningen har været på sit højeste. Angus Young i vanlig positur med djævlehornene foldet ud over den diminutive skoledragt og i guitarhelte-position med sin Gibson SG strakt højt over kroppen.

Mon Brian Johnson nogensinde bliver ældre? Man med en stemme, der er lige dele rasp og whisky, forstår stadig om nogen at rocke en sixpence, så man næsten får lyst til at styrte ned til sin lokale hattemager og anskaffe sig en.

Fyrværkeri var der også, som dette fanbillede af Emil Frederik Emborg fik fanget.   

Image and video hosting by TinyPic

Se alle Morten Rygaards flotte billeder i GAFFAs gallerisektion her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA