Nyhed

Jelling Musikfestival klar med nye navne til næste års program

Saint Clara og Tim Christensen er blandt de seneste tilføjelser til næste års Jelling-plakat

For nogle uger siden kunne Jelling Musikfestival melde om et historisk stort overskud på otte millioner kroner efter denne sommers festival - penge, som skal uddeles til forskellige velgørende formål.

Der er dog selvsagt også reserveret penge til et fedt 2024-program, og i skrivende stund har den jyske festival allerede varslet besøg fra blandt andre Suspekt og Nelly Furtado. I dag føjes der så yderligere fem danske navne til næste års plakat - inklusive Saint Clara, KrebsFalch og Zar Paulo.

Hertil kommer Infernal samt Tim Christensen, som netop har været på jubilæumsturné i anledning af hovedværket Honeybursts 20 års fødselsdag. Til næste år er det i øvrigt Infernals tur til at fejre et særligt jubilæum.


I oktober '24 er det nemlig nøjagtig tyve år siden, duoen udgav deres storsælgende, tredje studiealbum From Paris to Berlin.

"Med dagens fem navne får det foreløbige lineup lidt af den bredde, som en Jelling Musikfestival-plakat skal have. Forude venter yderligere godt 90 navne – store som små og fra ind- og udland," lyder det fra Jellling-arrangørerne i anledning af dagens annonceringer.

REPORTAGE: Jelling Musikfestival 2023 – dette var årets højdepunkter og skuffelser


 

ANNONCE