Nyhed

FYRVÆRKERI UNDER HUDEN: Hør ny sang fra Tobias Rahim

Hitmageren holder den høje udgivelsesfrekvens med ny sang om euforisk kærlighed

De bliver bare ved med at komme - de nye sange fra Tobias Rahim, som sidste weekend indledte sin sommerturné med en koncert på Jelling Musikfestival. Her luftede Rahim og bandet en helt ny sang, og ved midnat mellem i går og i dag (1-2/6, red.) landede så studieversionen, som kan høres herunder.

"Jeg savner at danse selv når du her / er jeg afhængig af smerte eller hvad det der sker? Baby,
alle mine følelser eksplodere bar', yeah / Fyrværkeri inde under huden," lyder det blandt andet i teksten, som fortsætter:

"La' os finde en park vi ka' gå hånd i hånd i / En af dem som hundene ka' li' at bol' i, yeah-eh
Baby din røv den gi'r mig munchies / Er det okay jeg begynder at spis' den nu?"


Sangen, som har fået titlen "Vi 1" er den seneste i den fortløbende række af singler fra den produktive Rahim. I januar kom "Alive Alive Alive," efterfulgt i marts og april af først "Toget" og siden "Orange."

Rahim og band har netop givet koncert på NorthSide Festival i Aarhus, og i de kommende uger kan de opleves på blandt andet Rock under Broen, Nibe Festival, Tinderbox, Roskilde Festival og Bork Festival og Smukfest.

Siden sidste års turné er Rahims band blevet udvidet med Helena Gao, som både synger og spiller keyboard og guitar. Gao debuterede i eget navn med ep'en Extended Adolescence i 2020 og var på GAFFA liste med Fire favoritter fra vækstlaget sidste år, hvor hun også kunne opleves på Heartland Festival.


Derudover tæller Rahims band (stadig) blandt andre guitaristen Felix Diarra, som også har spillet med Iris Gold, og trommeslageren Mathias Warny, som var en del af nu afdøde Hugo Helmigs orkester.

TOBIAS RAHIM TIL GAFFA I 2015: Vi bliver aldrig færdige med at interagere med verden


ANNONCE