Nyhed

Ambitionerne er høje hos sydfynsk festival, der til næste år fordobler musikbudgettet

Første navn er allerede sat på plakaten, og nu er festivalen klar til at løfte sløret for endnu mere af programmet.

Den forholdsvist nye endagsfestival i Svendborg - Olympen Live - har smøget ærmerne op og sat barren højt til den kun tredje udgave af festivalen i 2024. 

Endagsfestivalen så for første gang dagens lys i 2022, og nu er arrangøren klar til at fordoble musikbudgettet til næste års festival. 

”Vi har fordoblet musikbudgettet til festivalen næste år, fordi vi én gang for alle vil sætte Olympen Live på landkortet. Vi vil tiltrække endnu flere gæster til det sydfynske, og jeg kan allerede nu afsløre, at programmet bliver spækket med favoritter, fortæller kommerciel direktør i Live Culture, Henrik Frisch i en pressemeddelelse. 

Første navn er allerede offentliggjort 

Olympen Live har allerede sat første navn på plakaten, nemlig de populære Queen Machine. Tribute-bandet var ligledes på plakaten til Olympen Live i 2023, og publikum krævede altså at få koncertsuccesen tilbage i 2024. Nu er Olympen Live klar til at offentliggøre endnu et livenavn, "der har taget Danmark med storm", som det lyder i pressemeddelelsen.

Olympen Live kan se frem til, at Hugorm indtager scenen i det sydfynske i 2024. 

”Hugorm har aldrig været mere populær end lige nu. Bandet har, i de relativt få år, de har eksisteret, leveret den ene overraskelse efter den anden, musikalsk og showmæssigt. Olympen Live er lyden af musik og sydfynske feelgood vibes, og netop Hugorm passer perfekt ind i musikprogrammet for 2024. Programmet bliver præget af et vanvittigt højt musikniveau,” fortæller Henrik Frisch og afslutter:

”Anmeldere og artister har, trods festivalens unge alder, meldt ud, at Olympen Live er kommet for at blive. Vi er selvfølgelig meget enige, og vi glæder os til at skabe den bedste endagsfestival for publikum og musikerne igen i 2024”.

Olympen Live ’24 Afholdes den 24. august på koncertpladsen bag ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborg.

Billetpriser fra 695 kr. + gebyr.


ANNONCE