Nyhed

BENZIN, ILD OG GLASSKÅR: Tobias Rahim smider ny single – og det stopper ikke her

Efter en storslået sommer for Rahim klæder han nu sine fans på til efteråret med ny musik

Nok har sommerens vejr ikke været det mest prangende, men hos Tobias Rahim er solen aldrig stoppet med at skinne. I juni udgav han singlen ”Vi 1”, som endte med at blive en af sommerens mest streamede sange på Spotify.

En måned senere indtog han den ikoniske Orange scene på årets Roskilde Festival, hvor han leverede en, ifølge GAFFA, seksstjernet optræden:

”Alles læber er igennem koncerten i konstant bevægelse – og det er altså ikke for at sniksnakke. “Feberdrømmer Xx Dubai” er en Molotovcocktail på folkets fimrehår. Tracket munder ud i kollektiv tramp på Skandinaviens største hoppeborg. Rahim og co. leverer en feberdrøm af en magtdemonstration,” hed det i anmeldelsen.  


Sommeren 2023 var desuden det år, hvor Rahim strøg ind på Sveriges hitlister med en ny udgave af kæmpehittet ”Stor mand” sammen med en af Sveriges største popstjerner, Victor Leksell. Nu er Rahim så igen aktuel med ny musik.

Til midnat udgav han singlen ”Benzin ild glasskår” fra sin kommende ep ¿Happy Ending?, som lander denne fredag den 6. oktober. Singlen er en ægte kærlighedssang i Rahim-style: ”Du' en molotov cocktail inde i mig / du' benzin, ild og glasskår,” synger han i sangen.

Den nye single kommer kort tid efter, at Rahim afsluttede sin sommerturné ved at lukke årets række af Fredagsrock-koncerter i Tivoli.


Koncerten markerede desuden en ende på Rahim og bandets hidtidige rejse, da de til koncerten tog afsked med medvokalisten Zaina, som har spillet en vigtig rolle for de sidste halvandet års musikalske triumf.

Koncerten i Tivoli modtog fem stjerner af GAFFAs Espen Strunk:

”En del af charmen ved Rahim og hans projekt har altid ligget i denne udtalt selfmade kvalitet. De spiller rent faktisk live - og spiller godt - og musikken virker aldrig sekundær i forhold til PR-strategi eller ønsket om at ramme ind i en bestemt tendens eller målgruppen,” lød vurderingen blandt andet.


Hør den nye Tobias Rahim single

Se billederne af Tobias Rahim - fra 2015 til nu


ANNONCE