Nyhed

STADIG BILLETTER: Der er endnu ikke udsolgt til næste års Rammsteinkoncert - arrangør har en forklaring

"Billetsalget er på fuld højde med tidligere Rammstein koncerter og vi forventer at melde udsolgt meget snart"

Tyske Rammstein er som bekendt særledes populære herhjemme - hvilket blandt andet har ytret sig ved, at billetter til deres seneste mange koncerter herhjemme er blevet revet væk.

Det gjorde sig også gældende i forbindelse med deres seneste besøg, hvor de 45.000 billetter til deres koncert i Odense blev udsolgt samme dag, som de blev sat i salg. Umiddelbart efter annoncerede arrangørerne en ekstrakoncert.

Tidligere på ugen varslede Rammstein så endnu en turné - inklusive en koncert i Valbyparken den 5. juli 2024. De i alt 50.000 billetter blev sat i salg i går - og selvom alle tribunepladser og billetter til den såkaldte "feuer zone" foran scenen er udsolgt, er der stadig almindelige ståpladser til salg.


Hos All Things Live, som arrangerer koncerten, afviser man imidlertid, at der skulle være tale om afmatning i interessen for Rammstein - eller at sommerens alvorlige overgrebsanklager mod gruppens forsanger Till Lindemann skulle have negativ indvirkning på billetsalget.

"Kapaciteten i Valbyparken er den største for en dansk Rammstein-koncert nogensinde," påpeger Marie Louise Bank fra All Things Live i en mail til GAFFA og tilføjer:

"Billetsalget er således på fuld højde med tidligere Rammstein-koncerter. Feuerzone og siddepladser er udsolgt, og der er kun almindelige ståpladser tilbage. Vi forventer at melde udsolgt meget snart."


Der er altså grund til at få fart på, hvis man gerne vil afsted og endnu ikke har fået købt billet. Og kan man slet ikke vente på næste års koncertbrag er det mere godt nyt - der er nemlig også stadig billetter i salg til Till Lindemanns solokoncert i Malmö, som finder sted den 6. december i år. 

Mareridt til masserne

ANNONCE