Nyhed

TOBIAS RAHIM: "Jeg har lyst til at slå dig ihjel"

Rahim fortsætter nedtællingen til fredagens ep-udgivelse med endnu en ny sang - hør den lige her

Lad os nu være ærlige: Indimellem sidder flosklerne og jubelretorikken lovligt løst, når pladeselskaber eller PR-bureauer skal promovere et nyt produkt. Da nyheden om en ny ep fra Tobias Rahim landede forleden, var beskrivelsen imidlertid ganske kort og spot on.

"Tobias Rahim er en af de få kunstnere, der formår at skabe sit helt eget personlige frirum med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik samtidig med, at han kan være mainstream og folkelig," hed det i pressemeddelelsen, som samtidig kaldte den kommende ep "en sand homecoming med seks nye sange, hvor tanker om livets op- og nedture deles på hans egen helt unikke måde."

Den nye ep har fået titlen ¿Happy Ending? og udkommer på fredag. Den indeholder seks nye sange, som slippes én ad gangen i løbet af ugen. Mandag fik vi "Benzin ild glasskår," i går landede "Dødindeni" - og i dag har den 33-årige hitmager så sluppet sangen "F'social angst."


"Forbandede social angst / Prøver at gøre mig ensom / Spænder i min krop indtil alle er gået," lyder det blandt andet fra Rahim, som høstede både opmærksomhed og respekt for sin åbenhed, da han sidste år meldte afbud til prisshowet P3 Guld og efterfølgende fortalte om den angst, som lå til grund for afbuddet.

Det er ikke første gang, temaet finder vej ind i Rahims tekstunivers. Midt under Rahims arenaturné til landets største byer i foråret udgav han sangen "Toget," som satte ord på angsten akkompagneret af et hektisk beat.

"Jeg vil slå dig ihjel / Jeg drømmer om at slå dig ihjel," synger Rahim til sin socialangst på den aktuelle single. Han afsluttede sin sommerturné i Tivoli, København, for små to uger siden. Hvis man ikke har fået nok Rahim live henover sommeren skal man en tur til Sverige. Rahims eneste planlagte koncert p.t. finder nemlig sted i Stockholm den 9. november. Billetter er i salg her.   


Meget mere end en døgnflue

 


ANNONCE