Nyhed

Flere detaljer om Lise Westzynthius’ andet album

"Rock, You Can Fly" ude i slutningen af marts

Billede: Nina Beier

Vi har tidligere på GAFFA.dk givet et lille forskræp om Lise Westzynthius’ andet album, opfølgeren til den Danish Music Awards-nominerede debut "Heavy Dream" fra september 2002.

Nu har vi fået lidt flere oplysninger fra Lise Westzynthius. Albummet har fået titlen "Rock, You Can Fly" og udkommer formodentlig i slutningen af marts. Det er produceret af englænderen Ian Caple, som det krævede sin kvinde at få fat i, fortæller Lise til GAFFA.dk:


"I 2003 tog jeg mod til mig og kontaktede min producerhelt, engelske Ian Caple, som har produceret mit yndlingsalbum, Stina Nordenstams "People Are Strange". Det bastante, tunge univers sammensat med noget sart og fint. Det gik godt i spænd med min idé om mine nye sange. Så jeg sendte Ian en rå klaverdemo og holdt vejret – og det viste sig at være et meget godt skud. Han elskede demoen og ville meget gerne være med," siger Lise og fortsætter:

"Hr. Caple viste sig dog at være et ualmindelig velbetalt megalomanisk topnavn i England. Så her blev rådne dyr rigtig gode: Jeg lagde turen forbi et auktionshus og solgte en tudsegammel fabeldyrs-lysekrone, som jeg havde arvet af min mormor, der var klassisk pianist, og som startede hele min musikinteresse, og det viste sig, at den blev vekslet til præcis hr. Caples honorar. Ringen var sluttet ..."

Indspilningerne er foregået i Black Tornado, København, og i Blackness Road, East Sussex, sammen med Lises band The Flying Rocks: Sebastian Büettrich (guitar – Test, eks-18th Dye), Martin Bjerregaard (trommer – eks-Psyched Up Janis) og The Moogie Johnson (bas/guitar – Camilla Munck, eks-Wynona). Desuden optræder der sav og strygere ...


Trackliste:
"Break Another Heart"
"Rock, You Can Fly"
"Cowboys And Indians"
"Sans Souci"
"Dead Angle"
"Séance"
"The Wreck"
"Northernmost"
"Mousquetaire"
"Sunstroke"
"Reparation"
"Return To Take-Off"

Lise Westzynthius medvirker i øvrigt på kor på det kommende, andet album med Bleeder med den meget forhenværende Sort Sol-guitarist Peter Peter i forgrunden. Omtalte Ian Caple har i øvrigt også produceret Sort Sols første album uden Peter Peter, "Unspoiled Monsters" fra 1996.

ANNONCE