Nyhed

INXS med ny sanger og nyt album

J.D. Fortune er navnet på den nye forsanger i INXS, der udgiver nyt album den 28. november

INXS har nu efter lang tids grundig overvejelse fundet en ny forsanger, og valget er faldet på canadiske J.D. Fortune, som nu er på vej i studiet sammen med resten af bandet for at indspille bandets kommende album.

”J.D. har en lidt farlig kant og vil tilføje en følelse af spontanitet til vores liveshow,” udtaler guitaristen Tim Farris og fortsætter. ”Derudover har han den star quality, som vi ledte efter, og han er en inspireret tekstforfatter. Jeg tror, han vil passe sammen med os på alle niveauer. Vi er et helt band igen,” konstaterer Farris.

Fortune udtaler selv, at tjansen som forsanger for INXS er et rent drømmejob. ”Da jeg voksede op, var INXS-albums såsom ”Shabooh Shoobah”, ”Listen Like Thieves” og ”Kick” en kæmpe musikalsk indflydelse for mig. Jeg lyttede til deres sange og forestillede mig, hvordan det ville være at være med i dette band. At de har valgt mig til at være deres nye forsanger er helt vildt,” udtaler Fortune.

Det kommende album, der skulle komme på gaden herhjemme den 27. november, har fået titlen ”Switch” og er produceret af Guy Chambers, der tidligere har arbejdet sammen med blandt andet Robbie Williams.

Førstesingle bliver nummeret ”Pretty Vegas”, som J.D. Fortune har skrevet i samarbejde med Tim Farris. Det vil være muligt at købe singlen via iTunes fra den 4. oktober.


Se bandets hjemmeside her!

ANNONCE