Nyhed

INXS på Train

INXS er tilbage med ny forsanger, og gæster Århus til oktober.

Det bliver en nostalgisk-australsk stemning for alle, der måtte ønske at ligge deres vej forbi Train den 18. oktober, når 80'er/start-90'er-legenderne i INXS gæster smilets by. Det bliver naturligvis med den nye forsanger J. D. Fortune.

I jagten på en efterfølger til den tidligere forsanger, afdøde Michael Hutchence, valgte de resterende medlemmer i INXS en alternativ tilgang og lavede en stort opslået åben audition, der blev sendt på tv kanalen CBS i USA. En metode, der måske ikke faldt i hele musikbranchens smag, men det ændrer ikke på, at deres fans er blevet så begejstrede over deres seneste album "Switch" at det strøg direkte ind på en 17. plads på den amerikanske album-hitliste, den bedste placering INXS har haft der i over 10 år.

Med den nye frontmand J.D. Fortune har INXS lavet en overraskende plade, der med Guy Chambers ved producer-roret lyder af gode gamle INXS, med et nyt twist tilføjet J.D Fortunes' stemningsfulde nye bud på en front vokal.


Australske INXS hittede i 80'erne med sange som "New Sensation", "Need You Tonight" og "Suicide Blonde" og udsendte en lang række plader fra debuten i 1980 frem til "Elegantly Wasted" i 1997, hvor bandet, på tragisk vis, mistede forsanger Michael Hutchence. Han begik selvmord i november 1997.

Med nyt album og ny forsanger i ryggen har de netop startet deres første Europatour siden 2002, og hvis mønstret fra deres USA-shows går bare lidt igen, bliver det bliver en god blanding af nye og ældre numre. En sand hitparade, vi nævner i flæng: Listen Like Thiefs, Need You Tonight, Devil Inside, New Sensation, Original Sins, Never Tears Us Apart, Suicide Blonde...

Billetsalget starter nu på onsdag, den 23. august hos Billetnet, Ebillet og på Trains Kontor (hverdage 9-14)


INXS har i forvejen offentliggjort en koncert 16. oktober i Pumpehuset.

ANNONCE