Nyhed

Masser af dansk talent til Roskilde

Fem fremadstormende danske navne er tilføjet programmet

Roskilde Festival har netop offentliggjort en stribe af de danske navne, der skal gøre Roskilde Festival 2007 til noget særligt. Og med den kreative tendens, man ser på den danske scene i øjeblikket, er det en varieret skare, der er udvalgt.

Navnene er The Broken Beats, Mani Spinx, Moi Caprice, Oh No Ono og The Psyke Project.

The Broken Beats fik fået deres gennembrud med "In the Ruin for the Perfect" fra 2006, og det er for alvor gået op for folk i Danmark, at vi her har at gøre med en fænomenal fabrikant af storslåede popsange.


Mani Spinx debuterede sidste år med "Post Modern Panic Attack", og har hurtigt vundet manges opmærksomhed med sin multikunstneriske strategi. Han laver sit helt personlige brand af både uhyggelig og morsom street art ved siden af musikken.

Moi Caprice fik vel deres endelige gennembrud med "The Art Of Kissing Properly" fra sidste år. Bandet spiller storladent og teatralsk, og deres bevingede popnumre er som skabt til det store drama på tilværelsens skrå, vakkelvorne brædder.

Oh No Ono (billedet) kan fuldt ud matche det flamboyante ydre med deres musik, viste det sig da de sidste år udgav det imødesete debutalbum "Yes", der er et meget personligt sammenkog af diverse genre. Også på livefronten har Oh No Ono imponeret det seneste år.


The Psyke Project har allerede opnået en del anerkendelse i udlandet som en dansk pendant til udenlandske musikalske ekstremiteter som Converge og Dillinger Escape Plan. Deres musik er en smeltedigel af alt, der er metallisk, tungt og ondsindet. The Psyke Project er nogle af dansk metals mest uforsonlige gemytter.

Moi Caprice og The Psyke Project spillede begge på Roskilde Festival 2003, mens de tre øvrige er Roskilde-debutanter.

ANNONCE