Nyhed

Mos Def udgiver album som T-shirt

Rapperens nye album vil kunne købes i en særlig T-shirt-udgave med en download-kode i nakken

Man skal være hittepåsom i disse dage, hvis man vil have folk til at købe sine plader, og derfor har Mos Def nu indledt et særdeles opfindsomt samarbejde med firmaerne Invisible DJ og LnA, der betyder, at hans seneste plade nu også kommer som T-shirt.

Den amerikanske rapper og skuespiller har netop udsendt albummet "The Ecstatic" i de gængse formater, men nu kommer der en særlig T-shirt-version af albummet med coveret på forsiden, tracklisten på bagsiden og en download-kode i nakken, så man også rent faktisk kan høre musikken.

Det er firmaerne Invisible DJ og LnA, der i samarbejde har udviklet konceptet Music Tee. Indtil videre har de kun udsendt en enkelt musikalsk T-shirt med et opsamlingsalbum, der blandt andet inkluderede sangen "Around The Bend" med danske The Asteroids Galaxy Tour, men ifølge Pitchfork er også Santigold klar til at hoppe med på vognen.


Der er endnu ikke kommet en udgivelsesdato for den nye musikalske beklædningsgenstand. Men det ligger dog fast, at Mos Def kan opleves i Store Vega 9. juli.

ANNONCE