Nyhed

Elektronisk Tirsdag spiller lørdag i Ålborg

På trods af navneforvirringen fyres der op i Studenterhuset den 5. september med navnene Lulu Rouge, SpejderRobot og 2000f

De københavnske klubaftener ved navn Elektronisk Tirsdag har i flere år vist en bred vifte af den vidtspændende elektroniske genre, og i sidste måned udkom en kompilering med samme navn, hvor det meste danske elektroniske scene har givet et bidrag til udgivelsen. Den 5. september besøger klubben Studenterhuset i Ålborg, hvor den byder på musik fra solide danske navne.  

Tirsdagsklubben har i over to år vist etablerede og ikke mindst nye spændende kunstnere fra de elektroniske genrer, og i år udmundede projektet tilmed ud i udgivelsen "Elektronisk Tirsdag", som GAFFAs anmelder belønnede med fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Samlingen har sin klare berettigelse i den høje kvalitet på den danske scene, og de 27 bidrag tæller i alt 130 minutter blandt andet med sværvægtere som Lulu Rouge, Trentemøller, Spejderrobot og Troels Abrahamsen. De fleste bidrag har sit udspring i den engelsk-inspirerede dubstep, men fordeler sig som mangfoldige vinkler på samme elektroniske subgenre, der samler op fra two-step, grime, triphop eller eksempelvis jazzens timing og synkopering."

Aftenen i Studenterhuset i Ålborg byder blandt andet på producerduoen Lulu Rouge, der sidste år varmede op for The Streets og desuden udgav den tilbagelænede elektroniske plade "Bless You" til anmeldernes store begejstring. Lulu Rouge kan sammen de lige så roste SpejderRobot og den københavnske dj 2000f.

Billetter til Elektronisk Tirsdag kan findes via GAFFA Live.

ANNONCE