Nyhed

Navngiv nyt Spejderrobot-album

Den elektroniske musiker tager imod forslag til titlen på sit kommende album

Spejderrobot har allieret sig med blandt andre Josephine Phillip (JaConfetti) og Silas Bjerregaard (Turboweekend) til sin kommende udgivelse, der beskrives som et frit fortolkende remake af det anmelderroste album "Manden Med De Usynlige Hænder". Mikael 'Spejderrobot' Elkjær er dog ikke landet på en brugbar titel endnu, og derfor beder han nu alle interesserede om at komme med forslag.

Om udgivelsen der også indeholder remix af Lulu Rouge og Aebeloe siger Spejderrobot i en pressemeddelelse:

"De deltagende kunstnere har hver især på fornemmeste vis bidraget til at skabe tvivl om, hvad værket egentlig er – og hvilken titel det skal bære ikke mindst. Jeg er dem dybt taknemmelig for deres indsats og velvillighed. Om titlen på udgivelsen tænker jeg: "Alt Andet End Hornsleth". Hvis man har et forslag til en titel, eller mener at man har en smuk bunke ord liggende derhjemme, er man mere end velkommen til at kontakte mig via MySpace, Facebook eller Soundcloud. Alle forslag vil blive taget i betragtning".


Vindertitlen udvælges fredag den 3. september 2010, og albummet udgives midt i oktober. Skulle der ikke dukke egnede forslag op, vil titlen dog være "Alt Andet End Hornsleth".

 

ANNONCE