Nyhed

Joe Bonamassa besøger Randers

I april vender guitar-virtuosen tilbage til Danmark og besøger denne gang Værket i Randers

Den 26. april kommer guitaristen Joe Bonamassa atter forbi dansk jord, hvor han vil give koncert på Værket i Randers. Det er den progressive bluesrockguitarists eneste danske koncert på turnéen i det nye år, mens Bonamassa senest var forbi dansk jord i oktober, hvor han slog vejen forbi et udsolgt Store Vega i København.

Der skulle være en ny udgivelse på vej fra Bonamassa hånd i foråret 2011, og der er derfor mulighed for at opleve det nye materiale til koncerten i Randers. Seneste udspil fra Bonamassa var "Black Rock", der udkom i marts tidligere i år, ligesom han er aktuel i supergruppen Black Country Communion med Glenn Hughes (tidligere Deep Purple og Black Sabbath), Jason Bonham (afløste far John i Led Zeppelin) og Derek Sherinian (Dream Theatre).

33-årige Bonamassa har allerede kunnet fejre 20-års jubilæum som professionel musiker, og han var ikke mere end fire år gammel, da han fattede en ganske særlig interesse for guitarmusikken med store forbilleder i Jimi Hendrix og Eric Clapton. "Black Rock" var således Bonamassas tiende album, hvor GAFFAs anmelder Henrik Friis i sin firestjernede anmeldelse skrev:


"Ud over blandingen af blues-covers og egne kreationer, har Bonamassa også åbnet dørene i det græske Black Rock-studio på Santorini for et par lokale musikere, som med klarinet og bouzouki giver yderligere flavour i et par sange - og åbner dem op. Dét vidner både om stor selvtillid, nysgerrighed og overskud – og så fungerer det. Folk med trang til nakkeryk og lange luftguitar-soloer får selvfølgelig lysten styret med den tunge bluesrock og glade rhythm'n'blues. Men tillægsgevinsterne gør for alvor kagen spiselig."

Hvorvidt guitar-aficionadoen kan holde niveauet på sin 11. albumudgivelse i foråret 2011, skal blive spændende at høre, når Joe Bonamassa giver koncert den 26. april på Værket i Randers. På aftenen vil den engelske duo Paul Lamb & Chad Strentz være support, mens Bonamassa vil blive bakket op af Rick Melick (keys), Carmine Rojas (bas) og Boogie Bowies (trommer). Billetter til koncerten kan købes via www.randersbilletten.dk.

ANNONCE