Nyhed

Sufjan Stevens arbejder på nyt

Efter fem år ser det nu ud til, at der er en efterfølger til "Illinois" på vej

Siden udgivelsen af "Illinois" i 2005 har Sufjan Stevens arbejdet på en lang række projekter, der har ligget temmelig langt fra hans tidligere udgivelser. Men nu kan The National-guitaristen Bryce Dessner fortælle, at Stevens er gået i gang med at indspille nyt i bandets studie i Brooklyn.

De sidste fem år har budt på albummet "Avalanches", der samlede materiale, som ikke kom med på "Illinois" samt juleopsamlingen "Songs For Christmas", konceptværket "The BQE" og genindspilningen af "Enjoy Your Rabbit" som fik titlen "Run Rabbit Run", men altså ingen konventionelle pladeugivelser.

Men i et interview med websiden Exclaim! fortæller Dessner nu, at The National på det seneste har indspillet med Sufjan Stevens, og derfor har hørt noget af det materiale, han lige nu arbejder på i bandets studie, hvilket Dessner beskriver således: "Det bliver helt ufatteligt. Det kommer formodentlig til at blæse folk omkuld".

Dessner siger samtidig, at materialet ikke lyder som det, Stevens tidligere har udgivet, og at komponisten lige nu primært arbejder alene på sine sange.

Sufjan Stevens har tidligere hjulpet The National på sangen "Afraid Of Everyone", der findes på gruppens seneste album, og det skal blive særdeles spændende at høre bandet gengælde tjenesten på Stevens' kommende udgivelse.

ANNONCE