Nyhed

Therapy?: Det er for dyrt at spille i Danmark

Det nordirske band har ikke råd til at spille i Danmark, så vi fangede dem i Berlin

Nordirske Therapy? spiller på deres igangværende turné deres bedst sælgende album "Troublegum" fra start til slut suppleret med både gamle og nye sange. Dog er det langt fra alle steder, der drømmer om at se bandet igen, fortæller bandet, da GAFFA møder dem i Berlin.

- I Danmark har vi desværre ikke mange fans, og det er for dyrt komme dertil, når der kun dukker meget få mennesker op, forklarer den karasmatiske forsanger, Andy Cairns. - Jeg snakkede med min søsters søn for nylig, hvortil jeg spurgte, om det var rigtigt at unge downloader 80% musik illegalt, hvortil han svarede nej, det er helt sikkert 95%, griner han.

En barsk realitet for et band der så dets storhedstid i midt-90'erne med hits som "Nowhere", "Trigger Inside" og "Diane".  


Jeg spørger, om det ikke er hårdt at arbejde sig op fra undergrunden, have en masse succes og derfra se det hele styrte sammen igen.

- I modsætning til mange andre bands, som har succes i dag, har vi bygget vores ry op ved at spille live overalt for hvem som helst. Mange gange har vi måttet spille for de 20 mennesker der kom og ikke for de 2.000 der ikke gjorde. Vi nyder at spille live, og de fleste steder vi spiller kommer mange hardcore fans, og nyder vores musik, siger Andy, der gerne tager ordet.

Læs et længere interview i GAFFAs artikelsektion


 

ANNONCE