Nyhed

Spejderrobot tager på Danmarksturné

Den elektroniske kunstner Spejderrobot drager på dansk turné med Lulu Rouge

I september og oktober tager den elektroniske musiker Spejderrobot på turné med sin liveopsætning (+3), der foruden den obligatoriske laptop tæller keys, trommer, bas og guitar. Bag aliaset Spejderrobot finder man Mikael Elkjær, hvis musikalske verdensbillede er ordnet efter både håndspillede og programmerede principper. Spejderrobot udgav i maj 2010 sit andet album "Manden med de usynlige hænder", hvor GAFFAs anmelder Ras Bolding gav den fire-stjernede plade følgende ord:

"Er man til electronica generelt, eller specifikt til genrens danske lyd, så bør man give Manden Med De Usynlige Hænder et lyt. På den ene side lægger albummet sig ret solidt i den danske tradition, et sted mellem det velproducerede og det let fortænkte, og på den anden formår Spejderrobotten også at byde ind med en personlig vinkel, hvilket bestemt er et plus."

Turnéen byder også på garvede dub-excesser fra Buda og T.O.M i skikkelse af Lulu Rouge, der vil runde aftenerne af, og man kan desuden opleve den wonky- og hiphop-navnet Eloq på Sjælland og den ep-aktuelle dubber Aebeloe (Natal Zaks) i Jylland.


Helt ekstraordinært byder koncerterne på Copenhagen Jazzhouse i København og Voxhall i Århus på vokal-gæsteoptræden fra Silas Bjerregaard (Turboweekend) og Camilla Munck (Munck//Johnson). Dette sker i forbindelse med udgivelsen af det endnu unavngivne remakealbum af "Manden med de usynlige hænder", som der endnu ikke er sat nogen udgivelsesdato for.

Spejderrobot +3 er i sin fulde opsætning Mikael Elkjær (Spejderrobot), Matthias Borello (trommer), Jan Samuelsen (bas), Tore Holst (guitar).

Oversigt over Spejderrobots turné:
16/9 Sønderborghus – Sønderborg
24/9 Klauzdal – Herlev (uden Lulu Rouge)
25/9 Electro Lazyland, Tapperiet – Køge
1/10 Kulturstationen – Vanløse
-----
15/10 Copenhagen Jazzhouse – København *
16/10 Voxhall – Århus *
* med gæsteoptræden af Camilla Munch (Munck//Johnson) og Silas Bjerregaard (Turboweekend).


ANNONCE