Nyhed

Jean Michel Jarre til Jelling

Den jyske festival har netop tilføjet den franske musiker til programmet

Når der i slutningen af maj afvikles Jelling Musikfestival, så kommer der for alvor lys over land, når den franske electronica-pioneer tager sit imponerende show med forbi festivalen.

Den franske verdensstjerne giver kun denne ene koncert i Danmark denne sommer, og fra festivalens side forlyder det, at de er rigtig glade for at kunne præsentere den verdenskendte franskmand, som - om nogen - har arbejdet for at gøre den elektroniske musik tilgængelig for den brede befolkning.

"Vi kan se frem til et storslået show, hvor vi kommer til at høre en række af de kendte hits. Jean Michel Jarre har et enormt repertoire, og der er ingen tvivl om, at det bliver pakket ind i flot lyd og sceneshow, så jeg glæder mig rigtig meget til at vi kan præsentere Jean Michel Jarre for publikum i Jelling"

Sådan siger festivalleder Lars "Charlie" Mortensen om tilføjelsen af Jean Michel Jarre, der igennem sin karriere har spillet en række epokegørende koncerter over hele verden og samlet enorme antal publikummer til koncerterne blandt andet i Moskva i 1997, hvor han optrådte live for et publikum på 3,5 millioner mennesker.

Sidst han gæstede Danmark var til koncerter i Århus og Herning i 2009, hvor alle billetter blev revet væk på kun 15 minutter. Denne gang lægger han så vejen forbi Jelling, hvor man vil kunne opleve ham på festivalens store scene søndag aften.


Årets udgave af Jelling Musikfestival afvikles i dagene 27.-29. maj, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE